Sátánista kismamák tartottak könyvégetést a Duna-parton (vendég kacsa)

A ma hajnali órákban furcsa látványra figyelhettek fel Budapest lakói. A Duna-parton ugyanis húsz, a várandósság különböző fázisában lévő nő lejtett körtáncot egy húsz méter magas máglya előtt, amire saját elmondásuk szerint Bibliákat vetettek, sőt, a könyvek között akadt egy a neves Károli Gáspár által szerkesztett példány is.

73283714.jpg

Órákig tartott a szeánsz.


Riportereink természetesen hamar a helyszínre értek, és megkérdezték a ledéren öltözött asszonyok egyikét, akinek a homlokán egy vörös folyadékkal felfestett pentagramma díszelgett. Elmondása szerint a Magyarországon kevésbé elterjedt Sátánizmus vallásának hódoltak ezzel a rituáléval, egyikük pedig már az Antikrisztust hordozza a keble alatt.
Természetesen az utca emberét is megkérdeztük az esemény kapcsán.


"A mi időnkben ezt még nem engedték volna. Nyáron, a kánikula közepén? Tiszta tűzveszély, kérem. De legalább ezek a fiatalok végre kiállnak valamiért, csinálnak valamit. Télen jobb lett volna, meg humánusabb, mert ugye akkor hideg van, és a hajléktalanok is melegedhettek volna. De nem baj. El nem ítélem őket, mert legalább csináltak valamit, meg a családban is hisznek" – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő Jolán néni, a nyolcadik kerület egyik ismert lakosa.


Az Országgyűlés által délután kiadott nyilatkozat szerint a szabad vallásgyakorlás fontos szabadságjog, a Sátán létezésének elismerése pedig igazi Keresztényi hitet és meggyőződést takar.
A Vatikán egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. (Nagy Sándor)