A következő Pókember film főgonosza Takonyember lesz

A Marvel sikeresen olvasztotta filmes univerzumába Pókembert. A Hazatérés a kritikusoknál és a mozipénztáraknál is nagyon jól szerepelt. Már folynak a tárgyalások a folytatásról és a szereplőgárdáról. A Keselyű után egy másik ikonikus gonosztevővel kell majd megküzdenie a népszerű hősnek: Takonyemberrel.

takony.png

Egy koncepció rajz a főgonoszról.

John Watts rendező elárulta, hogy a következő film negatív figurája zöld lesz, de nem a Manó. A Stúdió már leszerződtette Will Ferrellt Takonyember szerepére.

"Takonyember Pókember egyik legrégebbi nemezise, ezért nem olyan ismert, mint Oki Doki vagy Homokember. Vele, akár csak Keselyűvel, szerettünk volna visszatérni a kezdetekhez, hogy bemutassuk Peter Parker hőssé válását. Daniel Snot megfázása alatt egy atomerőműben használt zsebkendőbe fújja ki az orrát, amely miatt Takonyemberré változik, aki terrorizálja New York lakóit. Ragadós, áttörhetetlen nyálkát termel, amivel meg tudja fertőzni az ellenségeit. Pókembernek egy takony-zombi hadsereggel kell majd megküzdenie, amihez segítséget nyújt neki a Bosszúállók csapata is. Ezt a figurát egyébként nem Stan Lee, hanem egy magyar képregény rajzoló találta ki. Ezért is utaltunk a Bosszúállók első részében Budapestre – kommentálta John Watts."

A következő Pókember film várhatóan 2020-ban kerül majd a mozikba. (Magyar Kacsa)