Minyon gyilkolhatott

Holtan találtak ma hajnalban Budapest VIII. kerületében egy fiatal lányt. A rendőrség hivatalos információ szerint a rettenetes bűntettet egy felbőszült, ismeretlen minyon követhette el.

scared-woman-looking-over-shoulder-getty-mst.jpg

Senki sincs biztonságban.

Az éjjel-nappali boltból hazatartó V. Rékát (26) hajnali 2 és 3 óra között támadhatta meg a minyon. Az áldozat banánokat vett. A helyszínen talált nyomok alapján az elkövető V. Rékával dulakodott, majd a rablásnak indult incidens hamar véres gyilkossággá fajult. A rémtettet súlyosbítja a dolog, hogy a minyon nem csak megölte a fiatal lányt; a banánokat lelkiismeret-furdalás nélkül a gyilkosság helyszínén fogyasztotta el. 

A rendőrség jelenleg egy körülbelül egy méter magas, sárga színű minyont keres; a tett brutalitása miatt feltételezik, hogy elfojtott agresszivitása fogyatékosságra (küklopsz-szindróma, jelentése: egyszeműség) vezethető vissza. A pszichopata jegyekből ítélve a minyon a hétköznapokban teljesen átlagosan, sőt, kedvesen is viselkedhet. A nyomozók tartanak tőle, ha nem kapják el hamarosan az elkövető, a kiszámíthatatlan minyon újra ölhet. Az interneten közzétett fantom kép alapján várják a lakosság segítségét. A minyon fejére fél millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki.

4e0f7621629afd574c893cdcefebc34a.jpg

A rendőrség fantom képe.

(Magyar Kacsa)