Majdnem kiáradt a Duna Godzilla miatt

Majdnem kiáradt a Duna egy óriási hüllő miatt. Szerencsére senki sem sérült meg.

1_1.jpg

Godzilla eltévedt a hideg front miatt. A köd sem segítette a tájékozódását.

Nagy riadalmat okozott Budapesten Godzilla, akinek gigantikus teste miatt drámaian megnövekedett a Duna vízszintje. Sokan attól tartottak, az 1838-as árvízhez hasonló katasztrófa következhet be, ezért a TEK is a helyszínre érkezett, hogy kilőjék a megzavarodott fenevadat. A tüntetők azonban nem engedték, hogy támadást indítsanak Godzilla ellen, hiszen fajának utolsó példányaként fokozottan védett állatról van szó.

"Nincs okunk bántani Godzillát. Láttuk, hogy senkinek sem akar rosszat. Miért akarunk azonnal neki menni olyan dolgoknak, amiket nem ismerünk? Ez a magyar ember baja. A külsőségek alapján ítél – nyilatkozta az egyik tüntető, aki az augusztus 2-i idegen tüntetésen is kiállt a non-human lények jogaiért."

A monstrum végül elhagyta a fővárost, miután egy repülő utat mutatott neki. Csodával határos módon senki sem sérült meg, a békés szörnyeteg a budapesti hidakban sem tett kárt, mert a víz alá merült. A lényt valószínűleg a szélsőséges időjárás zavarta meg, amely során a Fekete-tengerből felúszott a Dunán egészen Budapestig. (Magyar Kacsa)